همسر شهید رئیسی: خانواده‌ها در باتلاق فانتزی گرفتار شده‌اند | مبحث خانواده و معنویت به یک مطالبه جدی در مجامع بین المللی بدل شود تیراندازی به سمت مردم در تویسرکان یک کشته و ۷ مصدوم برجای گذاشت + فیلم(۷ خرداد ۱۴۰۴) محل تولد تعیین کننده عمر است «برخورد نامناسب» ۸۰ درصد شکایات حوزه سلامت را شامل می‌شود راز جنایت مسلحانه در سیاهی شب فاش شد | کمین مشترک پلیس مشهد و ایوانکی برای شکار قاتل فراری انتخاب همسر براساس ویژگی های مزاجی | وقتی ازدواج به مزاجتان خوش‌ می‌آید زلزله ۳.۳ ریشتری قدمگاه خراسان رضوی را لرزاند (۷ خرداد ۱۴۰۴) تشرف بیش از ۷۵ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی تاکنون (۷ خرداد ۱۴۰۴) سازمان پزشکی قانونی: سالانه ۱۰۰ هزار پرونده روان‌پزشکی توسط قوه قضائیه بررسی می‌شود پیش‌بینی احداث هزار خوابگاه متأهلی در سال ۱۴۰۴ کاهش ۳ درصدی ازدواج در سال ۱۴۰۳ محدودیت‌های ترافیکی استان مازندران در تعطیلات نیمه خرداد اعلام شد آخرین وضعیت سندرم حاد تنفسی خاورمیانه در عربستان (۷ خرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در کشور در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۷ خرداد ۱۴۰۴) توقف صدور روادید عربستان برای زائران ایرانی (۷ خرداد ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا درخصوص سوء استفاده از نام شرکت‌های «آمازون» و «علی‌بابا» در فضای مجازی رکوردداری ایران در کشفیات مواد مخدر در منطقه نرخ بلیت‌های هواپیما چگونه اصلاح خواهد شد؟ سرهنگ راستی: میزان جرائم خشن از ابتدای سال ۱۴۰۴، با کاهش ۴۰ درصدی همراه بوده است شهریه کودکستان‌ها در سال تحصیلی ۱۴۰۵ـ۱۴۰۴، تا شهریور اعلام می‌شود روند افزایشی ابتلا به کرونا در مشهد و خراسان‌رضوی | نتیجه ۸.۵ درصد آزمایشات مثبت است تصادف اتوبوس تهران - شاهرود با ۲۶ مصدوم و یک کشته (۷ خرداد ۱۴۰۴) حریق ۴۷ هزار هکتار از جنگل‌ها و مراتع کشور در سال ۱۴۰۳ آغاز پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فولاد (۷ خرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی هتل‌های ویژه سالمندان در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهاشنبه، ۷ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد، پدیده غالب جوی ۵۰ درصد صنعت گردشگری در دست فعالان غیرمجاز افزایش زباله‌های ماهواره‌ای چه پیامدهایی برای محیط زیست دارد؟ جزئیات و مهلت ثبت‌نام سرویس مدارس اعلام شد (خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ویدئو | یک گروگانگیری و یک کودک ربایی در شیراز

  • کد خبر: ۱۷۲۸۰۴
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۳
ویدئو | یک گروگانگیری و یک کودک ربایی در شیراز
در روزهای اخیر دو ویدئو از شهر شیراز در فضای مجازی وایرال شده است، یک ویدئو مربوط به کودک ربایی و ویدئوی دیگر مربوط به گروگان گیری است. در این گزارش به این دو موضوع پرداخته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار رهام بخش حبیبی شامگاه سه‌شنبه ۱۳ تیر به خبرنگاران گفت: حوالی ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه عصر امروز شخصی با یک دستگاه خودرو پراید به قصد اخاذی به داروخانه‌ای در شهر صدرای شهرستان شیراز مراجعه کرده و با یک قبضه اسلحه گرم اقدام به تهدید، تیراندازی و گروگان گرفتن پنج نفر از کارکنان داروخانه و شهروندان حاضر در این مکان می‌کند.

فرمانده انتظامی فارس خاطرنشان کرد: موضوع از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام و بلافاصله عوامل ۱۱۰ و کلانتری شهر صدرا به محل اعزام شدند.

اینجا ببینید:

تعداد بازدید : 231

سردار حبیبی گفت: با حضور عوامل انتظامی در محل، فرد گروگانگیر اقدام به تیراندازی به سمت ماموران کرده و علی رغم هشدار‌های پلیس از تسلیم شدن خودداری می‌کند و ضمن تهدید جانی گروگان‌ها، به درگیری با ماموران ادامه می‌دهد. 

فرمانده انتظامی استان فارس افزود: در نهایت با تلاش ماموران انتظامی همه گروگان‌ها، صحیح و سالم آزاد و فرد گروگانگیر نیز کشته می‌شود.

سردار حبیبی با بیان اینکه فرد گروگانگیر به هلاکت رسیده به هویت «ب- ج» حدوداً ۳۵ ساله و سابقه دار بود، گفت: کسانی که بخواهند به هر نحوی با اقدامات خود باعث ایجاد ناامنی در جامعه شوند، قطعاً با برخورد قاطع و قانونی پلیس مواجه خواهند شد.

معاون انتظامی فارس: سارق طلاهای کودک شیرازی به زودی دستگیر می‌شود

معاون اجتماعی پلیس فارس، گفت: با تلاش ماموران پلیس آگاهی، سارق طلاجات دختربچه در شیراز شناسایی و به زودی دستگیر خواهد شد.

سرهنگ کاووس محمدی سه‌شنبه ۱۳ تیرماه به خبرنگاران گفت: به دنبال انتشار یک کلیپ که محتوای آن "ربودن یک دختر خردسال در یکی از محله‌های شیراز بود"، موضوع به سرعت در دستور کار ماموران آگاهی قرار گرفت.

محمدی با بیان اینکه زمان انتشار این کلیپ روز دهم تیر بود، افزود: ماموران پلیس آگاهی در بررسی‌های اولیه مطلع شدند که یک دختر بچه در حالی که جلو منزل در حال بازی بوده توسط سرنشین یک خودروی سواری پژو ربوده می‌شود.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد که دختربچه ربوده شده، بعداز سرقت ۲ حلقه النگو، در یکی از کوچه‌های اطراف محل ربایش، رها شده است.

معاون اجتماعی پلیس فارس خاطرنشان کرد: با انجام تحقیقات فنی و تخصصی توسط ماموران پلیس آگاهی، متهم و همدستش شناسایی شده‌اند و به زودی دستگیر خواهند شد و نتیجه متعاقبا، اطلاع رسانی می‌شود.

منبع: ایسنا/ فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->